Monday, August 9, 2010

Grattis till 2000 dagar i Second Life


I dag vill jag gratulera PetGirl Bergman till hennes 2000:e dag i Second Life.

Trots att vi inte känner varandra alltför väl har vi ändå haft en hel med varandra att göra i samband med olika evenemang i Second Life, alltsedan du drog med mig i luciatåget 2008.

Dina insatser för den svenska gruppen i Second Life kan inte nog framhållas

Din blogg "Tinas universum" är ett viktigt organ för att sprida kunskap, information och dagsfärska nyheter om vad som händer, särskilt oss som redan finns i Second Life men även de som inte vågat sig in ännu.

Den svenska grupp du skapade långt innan de flesta av oss andra ens visste att Second Life fanns har också blivit den naturliga kanalen för svenskar i Second Life att få kontakt med varandra. Kommunikationsvägarna och nyhetsspridningen hade blivit oerhört mycket mer komplicerade om inte "Swedish people in SL" hade funnits.

Dessutom bidrar du med din initiativkraft, ditt engagemang och dina arbetsinsatser till att gång på gång dra igång evenemang med syfte att förena och samla svenskarna i Second Life.

Tack för de första 2000 dagarna och lycka till med de kommande 2000!

P.S. Ett särskilt tack till Sjofn Stoneshield för påminnelsen om denna händelse på Vanadis blogg idag

1 comment :

  1. Tack snälla söta rara Bock för de orden! Och jag lovar jag skall arbeta hårt även de kommande 2000 dagarna med allt du räknade upp och lite till!

    P&K /Tina (PG)

    ReplyDelete

If you are overtly offensive or go way off topic your comment may be deleted.

If you see an offensive or spammy comment you believe should be deleted, please inform me and I'll be forever grateful and give you my first born (although, you'll probably not want that).